Order Now

Onze klanten werken graag met ons samen

Referenties

Zij bewonderden ons werk en werken graag met ons samen, dit is wat ze over ons zeggen

Dit is precies wat we zochten in een ontwerp service! De Emailmonks zijn echt een enorme aanvulling en hebben DMA consequent voorzien van een hoog niveau van dienstverlening. Ik ben onder de indruk van hun enthousiasme, creativiteit en ongelooflijke snelheid.

- Robert Candiano - DMA

Uitstekende service, goede kwaliteit code, bliksemsnelle doorlooptijd en tegen een superprijs. National Geographic houdt van de Emailmonks!

- Susie Murphy - nationalgeographic

Na een test met verschillende bedrijven was er geen twijfel mogelijk dat EmailMonks onze keuze zou moeten zijn: ten eerste om snelle support en reacties, de beste codering en tegen de scherpe prijzen.

- Jelle Batteram - netexpo

Probleem: Ik had een mailing gepland naar een grote database. Het was donderdag en ik moest de database eigenaars de bestanden voor maandag sturen om te kunnen testen. We hadden een design die semi-geoptimaliseerd was (niet voor alle ESPs) Maar ik had een volledig geoptimaliseerde versie nodig voor Maandag 12uur. Dus er zat aardig wat haast achter.

Hoe pakte Emailmonks dit aan?: We kregen de bestanden uiteindelijk vrijdagavond aangeleverd. Sneller dan ik had gehoopt. We hadden een geoptimaliseerde versie nodig van onze huidge layout. Emailmonks leverde deze binnen 24 uur en tegen een prijs waar de concurrentie wat van kan leren.

- Daniel Einars - travelbird

Snel en effici‘nt, snel wijzigingen aanbrengen en tegen lage kosten. Top voor bedrijven met een krap budget! Ik beveel de Emailmonks zeker aan!

- Anthony Hidalgo - disney

Goede service. Ongelooflijk snelle levertijd en foutloos werk. Zelfs dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht, werd ons voorgesteld, super pro-actief. Ik wou dat ik emailmonks veel eerder had ontdekt.

- Vijay Sudan - 21centuryfox

Vanaf het eerste moment zijn Emailmonks beleefd, ijverig en effectief geweest. Ik ben erg onder de indruk van hun werk en zullen hen zeker weer inzetten bij toekomstige projecten! Bedankt jongens!

- Charlie Burnett - oracle

Jullie waren geweldig! Dank je! Zeer professioneel, zeer beleefd en echt geholpen in een lastige situatie.

- Sandra Field - Ogilvy

Wij zijn altijd tevreden met het werk van Emailmonks. Omdat we een grafisch designbureau zijn, streven we er altijd naar het beste resultaat te bereiken voor onze klanten. Emailmonks heeft nooit nagelaten om perfectie te bereiken in de digitale weergave van onze geleverde ontwerpen. Wij raden ze zeker aan!

- Phoebe Hillier - Fat Digital

Het is altijd eng een nieuwe dienst te proberen voor een project die een strakke tijdlijn heeft. De Emailmonks hebben het geleverd. Kan niet wachten om ze opnieuw in te zetten.

- Justin McChesney-Wachs - jmw digital

Ik heb veel slicing diensten geprobeerd. Het is altijd lastig om de juiste te vinden. Emailmonks zijn veruit de beste.

- Brad Pollard - Fat Digital

Ik ben altijd een beetje sceptisch over het gebruik van sites die diensten zoals dit aanbieden. Maar ik was aangenaam verrast, de 24/7 live chat is geweldig, de resultaten waren super en de levertijd was geweldig. Ik raad werken met Emailmonks zeker aan.

- Anton Evans - 7group

Eindelijk een bedrijf die de kunst van het leveren van HTML voor e-mail onder de knie heeft.

- Jase Clamp - madison

We zochten hoog en laag voor een betrouwbare codering en slicing PSD dienst die gespecialiseerd is in responsive design. Met Emailmonks vonden we de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. Weg zorgen, top!

- Corey Duncan - pulsepoint

Ik heb gewerkt met ze aan vijf e-mails en een ieder is van de hoogste kwaliteit en is voltooid precies zoals ik het wilde doen. Hun klantenservice is niets anders dan top notch - welk bedrijf zorgt voor een snelle respons in het weekend ??? Werken met Emailmonks is echt top.

- Simon Hammer - Vimbly

Project afgerond met een minimum aan gemak en gedoe. Deadline gehaald en alle verwachtingen waargemaakt. Goed gedaan

- Mark Sammartino - Wellmark

Wij hebben voor Emailmonks gekozen voor het realiseren van onze emails. Ze zijn snel, produceren kwaliteit en zijn zeer betaalbaar. We zijn zo blij dat we ze hebben gevonden.

- Evan McDaniel - pja
Op zoek naar hoge kwaliteit design of slicen van jouw ontwerp? Bestel nu
Bekijk Menu's in Email
Email Monks
Meer weten