Ons beleid

Wij geloven in transparantie en vertrouwelijkheid. We begrijpen de waarde van uw bedrijfsinformatie en zullen deze nooit onthullen. We hebben zeer strikt beleid met betrekking tot de vertrouwelijkheid van informatie.

NDA Non Disclosure Agreement

Non-Disclosure overeenkomst

Wij respecteren de onschendbaarheid van uw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat alle informatie die u met ons deelt (inclusief teksten, ontwerpen, artwork, details van cliënten, contactgegevens, etc.) alleen gebruikt wordt voor het doel van de HTML-codering en slicing / ontwerpen. Noch uw ontwerpen, noch de voltooide HTML-code wordt gedeeld met een persoon of organisatie, met uitzondering van de stakeholders.

We zullen uw template of artwork nooit doorverkopen op andere websites. Alle auteursrechten van ontwerp / artwork en de uiteindelijk gecodeerde HTML zijn uw eigendom.

U kunt volledig ons vertrouwen, omdat we geloven in het opbouwen van lange-termijn relaties met onze klanten die gebaseerd zijn op vertrouwen, transparantie en wederzijdse groei.

U kunt uw NDA naar ons sturen via hello@emailmonks.nl we ondertekenen deze sturen deze weer naar u terug.

NDA Non Disclosure Agreement

Geld-terug-garantie

Met al onze aanbiedingen proberen we ons best te doen om niet alleen te voldoen aan uw verwachtingen, maar ook om ze te overtreffen. Maar in het geval we niet bevredigende diensten aan u leveren, kunt u gebruik maken van een terugbetaling van 100% op de kosten die u betaald.

Als u niet tevreden bent met de service of het eindproduct brengen we u niets in rekening. U kunt gebruik maken van een 100% terugbetaling in de volgende gevallen:

Bullet

Als u niet tevreden bent met onze service, zal u gevraagd worden om ons te voorzien van geldige redenen voor uw ongenoegen met het eindproduct. *

Bullet

Als de bestelling nog niet is voltooid volgens de door u aangeleverde specificaties. Dit kan onder meer de kwaliteit standaard die is beloofd of zelfs de tijdlijn zijn of andere dergelijke soortgelijke redenen.*

Bullet

Als het werk van de order, op het moment van verzoek tot teruggaaf, nog niet is gestart. Met andere woorden, je wilt de bestelling annuleren alvorens wij u de HTML-code / ontwerp verzenden.

Bullet

* U zou copyright verliezen op het eindproduct (HTML code / HTML-code + Design) en je wordt gevraagd om het niet te gebruiken voor officiële-, of niet-officiële doeleinden.

Beleid voor terugbetaling

Over het algemeen zijn er 2 situaties waarbij je je geld terug krijgt

Order annulering De annulering kan worden gedaan door zowel ons als u de klant Dit is mogelijk alleen voordat we de opdracht zijn gestart. Indien dit het geval is zullen we het volledige bedrag terugstorten. We brengen hiervoor geen kosten in rekening, afhankelijk van wat banken of instanties in rekening zouden kunnen brengen.

Restitutie uit hoofde van 100% geld terug garantie: Als u niet tevreden bent met wat u werd aangeboden door ons, kunt u gebruik maken van een volledige terugbetaling van het bedrag dat u ons heeft betaald. Het enige wat u hoeft te doen is ons een email te sturen met dit verzoek, samen met de geldige reden(en) voor ontevredenheid over het eindproduct. Je zal dan worden terugbetaald. Dit bedrag wordt gestort op uw PayPal of bankrekening.

Voortijdige wijzigingen / veranderingen: Bovenstaande is niet van toepassing op voortijdige wijzigingen of veranderingen.

Prijzen kunnen veranderen zonder aankondiging

Op zoek naar hoge kwaliteit design of slicen van jouw ontwerp? Bestel nu
Bekijk Menu's in Email
Email Monks
Meer weten