Onze processen zijn heel simpel

WERK SAMEN MET ONS Wij Designen en slicen Emails,
Nieuwsbrieven en Landing Pagina’s

Hoe werkt het? How it works

Hoe werkt het?
Jouw wensen

Stuur ons de design files in PSD/AI/EPS formaat met daarbij alle belangrijke details en functionaliteiten voor de opdracht. Zorg dat je alles zo uitgebreid mogelijk omschrijft. Wil je dat wij designwerkzaamheden verrichten dan dien je onze design vragenlijst in te vullen. Omschrijf kort wat er ontworpen dient te worden en daarbij een huisstijl guideline, logo’s en andere relevante informatie aanleverd. Alle bestanden dienen gelaagde bestanden te zijn. Een “Layered” PSD, Photoshop bestand.

Hoe werkt het?
Kwaliteitscontrole

We voeren altijd een kwaliteitscheck uit en houden een strakke communicatie met elkaar. Naar aanleiding van jouw wensen kunnen er nog altijd vragen zijn. We willen ervoor zorgen dat wij aan jouw wensen voldoen.

Hoe werkt het?
Aan het werk

Onze HTML wordt pixel-perfect opgeleverd en vinden er diverse testprocedures plaats om te zorgen dat jouw ontwerp vlekkeloos werkt met de diverse browsers. Mocht je door ons het design laten maken, dan sturen we de eerste versie ter beoordeling. Je geeft aan of er nog correcties dienen te worden doorgevoerd. En als het design is goedgekeurd dan checken wij voor emails, templates en nieuwsbrieven de emailclient compatibiliteit voor meer dan 40 platforms. Voor landingpagina’s zorgen we dat ze compatible zijn voor alle populaire webbrowsers.

Hoe werkt het?
Onze levertijd

Wij leveren jouw project binnen         de toegezegde termijn,         we gaan door totdat je helemaal tevreden bent.

Op zoek naar hoge kwaliteit design of slicen van jouw ontwerp? Bestel nu
Bekijk Menu's in Email
Email Monks
Meer weten