Categorie:
Email Design Best Practices

– Infographic – New Age Email Design Best Practices

 | - door: .
Categorie : Geen categorie

E-mails zijn één van de belangrijkste kanalen die door marketeers gebruikt worden om de basis te bereiken met nieuwe leads (Klantenwerving = 81%), terwijl een relatie met bestaande leads en klanten blijft behouden (Klantbehoud = 80%) volgens een onderzoek van WBR Digital en Emarsys. Maar wat maakt e-mails zo krachtig? Welke geheimen houdt een e-mail in? Het ligt allemaal in de unieke ontwerpen en kleuren die worden gebruikt in moderne e-mails.

Met afnemende aandacht, is het erg belangrijk dat de email die u ontwerpt de aandacht van uw abonnees binnen enkele seconden na het openen van de e-mail trekt. De juiste kennis van de beste praktijken die zijn geïmplementeerd tijdens het ontwerpen van een e-mail, kunnen nuttig zijn om uw innovatie in de mix toe te voegen. Wij delen een aantal van de beste.

Thinking Mobile First : Zoals de Litmus Email Analyse toont van december 2016, wordt 55% van de e-mail geopend op mobiel. Het is dus erg belangrijk dat bepaalde nuances zoals hieronder vermeld in uw e-mails zijn opgenomen.

  • Zet uw inhoud in een enkele kolom voor de mobiele lay-out.
  • Zorg voor 320px maximale breedte voor uw inhoud.
  • Passend fallbacks als u een interactief element gebruikt.
  • CTA button rond 44*44px.
  • Apple-apparaten zijn uitgerust met retina-weergave, zorg dat de afbeeldingen retina-conform zijn.

Een pixel-art creëren: Door de afbeeldingen creatief te snijden, inclusief de juiste Alt-Text kunt u de juiste pixel-art maken zoals hieronder getoond:

pixel-art-in-email

Gebruik van websafe fonts: Hoewel het ondersteund wordt door een beperkt aantal e-mailclients, gebruikt u een aantrekkelijk font, maar het het bij de websafe fonts zoals Arial, Helvetica, Tahoma, Times New Roman en Georgia.

Beperk je email kleurenspectrum: E-mail moet kleurrijk zijn, maar kleurenfestijn. Beperk u tot twee kleuren bijvoorbeeld op basis van uw merknaam om een schoon ontwerp te maken.

Houd uw email ontwerp sjabloon gelaagd: dit maakt het, bij het realiseren van de e-mailcode of HTML en het snijden van de afbeelding, gemakkelijk.

Maak een CAN-SPAM-compatibele voettekst: Zorg voor een consistente koptekst en voettekst bij het ontwerpen. Ze kunnen opnieuw worden gebruikt om verschillende email templates te maken.

Een aantal gedachten

Door al de bovengenoemde best practices te combineren en nog veel meer, heeft EmailMonks deze infografische titel “New Age Email Design Best Practices” gecreëerd om al uw e-mail ontwerp-vragen te beantwoorden. Controleer het en houd ons op de hoogte voor eventuele best practices die u volgt die we misschien hebben gemist.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked*