We werken graag samen met Bureaus

WIE ZIJN EMAIL MONKS

EmailMonks is één van de meest vertrouwde platforms voor gespecialiseerde service op het gebied van design en het slicen of basen van Emails, Nieuwsbrief templates en Landingpagina’s. Met 24/5 support en een snelle doorlooptijd van 8 uur werken de Monks met veel gerenommeerde bedrijven en vervaardigen we maandelijks meer dan 2500 templates.


Met de Monks in het klooster is simpel en kost weinig moeite. Ben je een bureau met designs voor Email en landingpagina campagnes? Neem dan contact op met de Monks. Wij zorgen ervoor dat je prachtige pixel perfecte responsive HTML code van ons terug krijgt compatible met meer dan 40 email clients en alle populaire webbrowsers. Voor Bureaus en teams die hun complete briefing voor het project gereed heeft designen en creëren we hoge kwaliteit responsive email templates, nieuwsbrieven en landingspagina’s.


Voor bureaus met een strakke deadline of zijn er meerdere templates tegelijk nodig voor een campagne? Selecteer een template uit onze grote verzameling mobiel geoptimaliseerde responsive templates. We kunnen deze naar gewenste huisstijl aanpassen.


Wat we doen?

We maken Emails, Nieuwsbrief templates en Landingpagina’s voor jouw marketing campagnes.

EmailMonks is één van de meest vertrouwde platforms voor gespecialiseerde service op het gebied van design en het slicen of basen van Emails, Nieuwsbrief templates en Landingpagina’s. Met 24/5 support en een snelle doorlooptijd van 8 uur werken de Monks met veel gerenommeerde bedrijven en vervaardigen we maandelijks meer dan 2500 templates.

Naast onze waanzinnige designs en het slicen daarvan. Kunnen bureaus ook simpelweg hun designbestanden opsturen welke wij omzetten naar landingspagina’s die perfect renderen op de populaire browsers.

We werken met merken en mediaBureaus samen met strikte geheimhouding.

Emails and nieuwsbrief

We designen en creëren emails en nieuwsbrieven met responsive layout

Bestel nu

Onze emails en nieuwsbrieven zijn geschikt voor meer dan 40 emailclients View List

Landing Pagina’s

Wij zijn de beste als het gaat om het designen en coden van mooie Emails, Nieuwsbrieven en Landingpagina’s

Bestel nu

Onze landingpagina’s zijn geschikt voor alle populaire webbrowsers View List

WIJ ZIJN EEN VERTROUWDE LEVERANCIER VAN MENIG MEDIABUREAU

VOOR ONZE EMAIL TEMPLATES & LANDINGSPAGINA’S,WAAROM?

Met ons white label model

bent u in staat om onze diensten te rebranden en door te verkopen. Vertrouwelijkheid van onze relatie waarborgen we door een strikte geheimhoudingsverklaring te tekenen met al onze partners en bureaus.

Snel & Responsive

Wij bieden responsive html, 24/5 klantenondersteuning en ontwikkeling en met een doorlooptijd van 8 uur zijn wij de snelste in de industrie.

Kosteneffectief

We hebben aantrekkelijke tarieven beginnend vanaf €49,- en we bieden ook aanzienlijk lagere tarieven voor goede doelen, stichtingen en non-profit organisaties. Neem contact om voor een vrijblijvend gesprek.

Ruime ervaring

We realiseren meer dan 2500 templates per maand. Onze enthousiaste team staat voor u klaar om u hierbij te adviseren.

Eenvoudige betaalmethodes

Er zijn verschillende probleemloze betaalmethoden die u kunt kiezen. (A.) Vooruitbetaling - Waarin u kunt vooruit betalen rond 3500 - 5000 euro op voorhand en elimineren de noodzaak van het betalen voor de afzonderlijke taken. (B.) Per opdracht betaling - Als alternatief kunt u betalen voor individuele opdrachten als en wanneer u ze naar ons toe stuurt.

Wij hebben

de mogelijkheid om de processen te veranderen en aan te passen m.b.t. code richtlijnen, projectmanagement stappen en leveringstermijnen en aan te passen aan uw specifieke wensen.

Schaalbare projecten

Maak gebruik van onze diensten, zonder het aangaan van lange termijn contracten. We hebben ook de capaciteit om gemakkelijk op te schalen afhankelijk van uw individuele behoeften.

Samenwerkingsmodellen

Dedicated Team ModelMet dit model, heeft u de flexibiliteit om uw eigen teamleden te selecteren. U ontvangt een factuur op basis van het aantal uren die u elke maand afneemt.


Project Basis Model - Met dit model, kunt u ons aansturen per individueel project.

Onze mogelijkheden

Goed uitgerust QA lab met een 3 stappen QA proces

Superieure klantervaring met 95% + retentie

30.000 e-mail templates geleverd voor 3.500 + klanten, waaronder vele toonaangevende bureaus.

Met een 100+ man sterk team werken wij in 3 diensten van 8 uur om onze diensten optimaal en 24/5 te kunnen leveren

Goed onderhouden, klaar voor gebruik en klantgerichte template/sjabloon bibliotheek.

Dedicated projectmanager die uw vaste aanspreekpunt is.

Neem contact voor partner mogelijkheden

Stuur ons een bericht en jouw expert zal je persoonlijk beantwoorden.

AWARDS
& onderscheidingen
  • marketing profs awards finalist 2013
  • marketing profs awards finalist 2014
  • davey awards 2014
  • email experience council
  • Award-2015
Bekijk Menu's in Email
Email Monks
Meer weten